COACHING AMB CAVALLS: NOMÉS ESTÀS A UN PENSAMENT DE COMENÇAR UN GRAN CANVI

Emmerson, filòsof i poeta nord-americà del segle XIX, va deixar escrit que abans de cada acció hi ha un pensament. L'energia de la que disposem els humans per crear el que volem està en els pensaments. 

Vivim pensant que tenim problemes i en conseqüència creem problemes. Per exemple si amb la parella ens centrem en el que no ens agrada d'ella, cada cop això es manifestarà més, es generan més conflictes i més infelicitat. 

Al llarg del dia gastem un munt d'energia en pensar coses nocives per a nosaltres mateixos i per als demés (etiquetem, prejutjem, interferim, anticipem en negatiu, ens espantem, ens limitem, ens culpen o culpem, ens victimitzem...). Quan una persona comprén que el que pensa s'expandeix i es trasllada a la realitat comença a tenir molta cura amb els seus processos mentals i, al·ludint a l'exemple anterior, posa enfasis en pensar el que més li agrada de la seva parella i no al revés i això tan senzill genera una convivència plàcida i amorosa.

Cal deixar enrere l'ego i centrar-nos en el que som de veritat des del cor. Com fer-ho? Fent que les nostres accions estiguin basades en pensaments positius:

1) Aportant pau, regalant pau. Deixem de generar conflictes i quan n'observem algun procurem rebaixar la tensió.

2) Posant amor on hi ha odi, si per exemple algú ens critica un company, mirem de fer reflexionar el crític i buscar amb ell les millors virtuds del criticat, mirem d'entendre que tots tenim virtuds i defectes.

3) Admetent les nostres equivocacions: Qüestionant les trampes de la nostra ment. No culpem als demés, no busquem excuses.

4) Passant el màxim d'estones possibles a la natura, contemplant la seva bellesa.

5) Fent cada dia un petit o gran gest per algú altre sense esperar res a canvi.


6) Concentrant-nos en el que volem ser i en les passes que ens caldrà fer per aconseguir-ho. Deixant de posar l'atenció en tot allò que no volem.


7) Prenent decissions que ens apropin al que som o volem ser.


Si has arribat fins aquí i et ressona el que has llegit perquè tens ganes de canviar i viure feliç, nosaltres t'ajudem a través del Programa del Canvi, 

 *Descobriràs clarament els teus objectius o la teva missió vital.

 *Posaràs sota control les teves pors i et desfaràs de les creences limitants que t'acompanyen.

 *Dissenyaràs un nou mapa de vida de conformitat als teus valors.

 *Traçaràs el teu propi camí i apendràs com aconseguir les eines que necessites per viure feliç.

Posa't en marxa: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca'ns al 673 64 90 65 i reserva el teu programa.