COACHING AMB CAVALLS: I COM ES FA AIXÒ DE VIURE EN POSITIU ?

Com sempre en aquesta vida davant d'una situació se'ns presenten dues opcions com a mínim. En el cas que ens ocupa se'ns planteja la possibilitat de viure pensant en positiu o en negatiu. Tenint en compte que si esculls la primera opció et sentiràs molt millor, viuràs més tranquil i més feliç, resulta sorprenent com la major part de les persones d'aquesta banda de món, paradoxalment privilegiat, escullen la segona opció.

El que et vull dir és que si vols viure en positiu el primer que has de fer és triar pensar en positiu. Com es fa? Aquí tens tres trucs per començar:

1.- Escriu durant quinze minuts tots els pensaments que et vinguin al cap. Te n'anadoràs de les escombraries mentals que generes, el munt d'idees que no t'aporten res o que l'únic que aconsegueixen es fer-te sentir malament. Desestima'ls tots, queda't només amb aquells pensaments que són positius i que t'aporten benestar. 



2.- Construeix una frase positiva que puguis fer servir com antídot cada cop que t'adonis que tens pensaments escombraria. Un exemple: "Tot està bé. Ho aconsegueixo. Me'n surto..."



3.- Vincula una imatge a aquesta frase. Ha de ser una imatge d'una experiència viscuda  i que et fes sentir feliç. Associa l'ús de la frase a la imatge i veuràs que si infiltres la frase i la imatge a la teva ment cada cop que t'envaeixen pensaments negatius aquests quedaran bloquejats.


Vols saber-ne més? Vols entrenar-te en l'art de viure una vida plena i feliç? T'agradaria comptar amb el suport d'una coach i experimentar amb els cavalls tot el que necessites per fer-ho? Apunta't al Programa del Canvi

 *Descobriràs per a què vius, la teva missió vital.


 *Posaràs sota control les teves pors i et desfaràs de les creences limitants que t'acompanyen.


 *Dissenyaràs un nou estil de vida de conformitat als teus valors.


 *Traçaràs el teu propi camí enfocat a assolir els teus objectius vivint amb  plenitud i felicitat.



Fins quan penses aplaçar la teva felicitat? Posa't en marxa: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca'ns al 673 64 90 65 i reserva el teu programa.