COACHING AMB CAVALLS: LES CINC LLAVORS DE LA FELICITAT

Aspirar a fer un canvi a la vida, a assolir algun repte, a renovar-se, a viure en plenitud requereix conrear, cuidar i recollir el fruit d'una sèrie de llavors que tots portem dins però que, sovint, com a conseqüència de les diverses experiències vitals que tenim i processem com a negatives, oblidem i descuidem.

La bona notícia és que les cinc llavors de la felicitat sempre estan dins nostre a l'espera que ens posem a cuidar-les, les deixem germinar, i puguin omplir-nos de fruits. Aquestes llavors són:

1ª.- La missió és saber quin és el nostre propòsit a la vida o en una situació determinada. Ella ens crida interiorment a fer tot el possible per assolir-la.

2ª.- El coratge entés com la capacitat de gestionar amb eficàcia la por que ens genenren les noves situacions. Com ara atrevir-nos a fer el que volem i el que sentim, sabent veure en els canvis oportunitats.

3ª.- La voluntat és la que ens permetrà seguir, malgrat els errors, els fracassos i les decepcions, ensenyant-nos que totes les situacions de crisis són una oportunitat d'aprenentatge.

4ª.- La confiança és la que ens dóna la possibilitat de tenir una imatge oberta de nosaltres mateixos i, per tant, ens atorga la capacitat de moure'ns, de fer canvis, de prendre decissions i assumir-ne els resultats.

5ª.- La disciplina, entesa com la diligència en el compliment del pla d'acció per assolir la missió, el pròposit, l'objectiu. Entesa com antídot de la peresa que tan sovint ens limita.

Si vols aprendre a cuidar aquestes llavors interiors que tots portem dins, et convido a provar el coaching amb cavalls. Amb el Programa el Canvi ja hem ajudat a moltes persones a descobrir el seu objectiu i a assolir-lo a través del coratge, la confiança, la voluntat i la disciplina, el que les ha transportat a viure una vida plena, rica i feliç.

Posa't en marxa: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca'ns al 673 64 90 65 i reserva el teu programa.