COACHING AMB CAVALLS: NO VULL MORIR I PENSAR QUE NO HE VISCUT

Bronnie Ware és una australiana,
actualment escriptora i conferenciat, que va ser infermera especialitzada en cures pal·liatives per a malalts terminals. Al cap dels anys de fer aquesta feina es va adonar que la majoria de persones que morien intranquil·les i insatisfetes del seu pas per aquest món se'n penedien, sobretot, de les coses que no havien fet i també va observar que, aquestes coses, coincidien en diverses ocasions.

Bronnie Ware va concretar les lamentacions més comuns dels moribunds en cinc:

1ª.- No haver tingut el coratge de fer el que es volia fer o ser a la vida i haver fet el que volien els altres.

2ª.- No haver dedicat prou temps a la vida, a la família, als amics dedicant-se a treballar massa.

3ª.- No haver tingut el coratge d'expressar el que realment sentien. 

4ª.- No haver fet el possible per retrobar-se amb aquella o aquelles persones que havien tingut un significat especial durant la vida i amb les que havien perdut el contacte.

5ª.- No haver estat prou feliços.

Som molt poc conscients que ens podem morir en qualsevol moment, que la vida és un regal i que l'hauríem de viure intensament. Ware en una entrevista a la BBC deia que és realment trist arribar a la tomba i pensar el que hauria pogut ser si un s'hagués atrevit a fer tal o tal cosa.
Henry David Thoreau, escriptor i filòsof nord-americà del segle XIX, precursor de la desobediència civil, ho va descriure molt bé en un dels seus poemes:

"Me'n vaig anar als boscos perque volia viure deliberadament..

Volia viure profundament i extraure-li tot el suc a la vida!
Per frenar tot el que no fos vida...
No volia morir i pensar que no havia viscut".


Si tens la sensació que no li treus tot el suc a la vida et convido a provar el coaching amb cavalls. Amb el Programa el Canvi ja hem ajudat a moltes persones a viure deliberada i profundament una vida plena, rica i feliç.

Posa't en marxa: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca'ns al 673 64 90 65 i reserva el teu programa.