SETEMBRE: ARA ÉS L'HORA: SIGUES QUI VOLS SER I FES EL QUE VOLS FER

Ja hi som, ha arribat el setembre, un mes ideal per iniciar nous projectes i canvis. L'estiu ens descansa i ens dóna força per sortir de la nostra zona de confort i fer d'una vegada el que volem fer i ser el que volem ser. 

Si ets dels que afronta la fi de l'estiu o de les vacances amb terror perquè saps que has de tornar a una feina que ja no et diu res o a uns estudis que no et motiven o a una relació/ns o a un estat de solitud que no són el que voldries, potser que t'ho plantegis. Tu, només tu, ets qui pot escollir transformar-te i arribar allà on et proposis, dedicar-te al que vulgis i estar amb qui vulguis.

Pregunta't: Quin sentit té viure la vida des de la insatisfacció o des de la infelicitat? Jo he jugat uns anys en aquesta lliga i et puc dir per experipencia pròpia que no en té cap, que la vida és molt més apassionant, rica, divertida i interessant quan fas el que realment t'agrada.

Dona't l'oportunitat que et mereixes apunta't al nostre procés de coaching "el canvi" tranforma't i viu la vida que vols viure. Saps què necessites per fer-ho?: Voluntat. Si has arribat fins aquí llegint, la tens. Posa-la al teu servei!!!

El programa del canvi consisteix en cinc sessions de coaching amb cavalls a través del que descobriràs clarament els teus objectius o la teva missió vital, posaràs sota control les teves pors, et desfaràs de les creences limitants que t'acompanyen i dissenyaràs un nou mapa de vida on hi hauran marcats el camí, els recursos i les eines que necessites per conquerir la teva felicitat. Per a més informació clica aquest enllaç: Programa del canvi.

Les sessions et regeneraran perquè es realitzen a la natura en un lloc fantàstic, Borda Jeroni, a la Seu d'Urgell i perquè es fan amb un grup de sis cavalls molt feliços: viuen en llibertat, en ramat, sense ferros als peus o a la boca. Tots els exercicis són peu a terra, són aptes per a tothom. 

El programa del canvi té un cost realment econòmic, només, 250 €. Aprofita aquesta oportunitat, la vida passa volant, a què esperes per viure-la feliç! Truca ara al 673 64 90 65 o escriu-nos a info@equanima.cat i fes la teva reserva!

T'esperem!