QUAN LA TORNADA ALS ESTUDIS ÉS UN CALVARI

Comença novament l'escola, l'institut, l'FP, la carrera... Hi ha qui ho encara bé, però, a un grapat de nois i noies se'ls hi fa molt costa amunt. No encaixen, no els interessa el que expliquen, no es concentren, no saben cap on tirar. Desmotivació, suspensos, solitud, decepcions, malestar i bronques a casa, això és la collita que els hi espera si no s'hi posa remei des del principi.

El coaching, una eina de motivació diferent que treballa des de l'interior de cada jove, els pot ajudar perquè amb ella descobreixen qui són i què volen. Quan clarifiquen qui són i què volen és més fàcil acceptar i enfocar els reptes propis de cada etapa reconduïnt-los als interessos de cada persona.

Fer activitats amb cavalls els obliga a centrar-se, focalitzar-se, relaxar-se, ser empàctics, pacífics, acceptar la frustració, controlar els nervis i la ira, ser confiables, perquè, d'altra manera, els cavalls no volen estar amb ells i a tots els hi encanta fer-se amics dels cavalls.

Fer activitats a la natura els ajuda a aparcar l'ego i adonar-se que tots formem part d'un projecte més gran, els ajuda a canalitzar la seva energia vital i a deixar-la fluir pacíficament.

Amb la voluntat de donar un cop de mà als joves que es troben en aquesta situació i a les seves famílies a EQUÀNIMA treballem des del 2012 amb el PROGRAMA JOVES:
  • Està dirigit a adolescents i joves que necessiten un pla, una estrategia per centrar-se i equilibrar la seva vida a nivell personal, d'estudis, relacions familiars, amistats, valors i activitats.
  • El programa es distribueix en 5 sessions de coaching assistit amb cavalls d'una hora per setmana.
  • Els objectius del programa són: 1.- La descoberta personal de cada jove: qui sóc, què vull i quins valors em sustenten. 2.- L'aprenentatge sobre la situació viscuda. 3.- El desbloqueig per superar els límits i centrar-se. 4.- La planificació del mapa de valors i objectius. 5.- L'agenda d'accions i compromisos per transitar amb èxit pel mapa d'objectius.
  • Els beneficis que el jove obtindrà seguint el programa són: valors, equilibri emocional, millora de les relacions, millora del rendiment acadèmic i planificació optimista i assertiva del futur.

Si el que has llegit t'ha ressonat perquè a casa tens una situació com la que hem exposat, o saps d'algú que la té, no esperis més, posa-hi remei, truca'ns als 673 64 90 65 o escriu-nos a info@equanima.cat reserva el programa i començareu el curs d'una altra manera.