LA IMPORTÀNCIA DE DECIDIR, 5 TRUCS INFALIBLES PER FER-HO BÉ

Som un producte del que pensem, del que sentim i, hi afegiria també, del que fem. En definitiva som el resultat de les decissions que hem pres i de les que no hem pres.

Si et lleves pensant que tot és un desastre, no estàs a gust amb la persona que tens al costat o no estàs a gust amb la teva solitud, o potser resulta que vas a una feina o a uns estudis que no et satisfan, o ets dels o de les que es miren al mirall i no et sents feliç de veure-t'hi precisament, que diguem, analitza quins pensaments i decissions has estat tenint i prenent o evitant els darres anys i veuràs com, encara que sigui de forma inconscient, tu solet/a t'ho has muntat per arribar al lamentable punt on et trobres.

Tant important per configurar el teu present és el que vas escollir un dia a nivell de feina, estudis, parella o residència com el que vas triar un altre dia a nivell d'alimentació, esport, lectura, programes de ràdio, tv, amics i coneguts, creences...

Viure és ecollir. Passar per aquesta vida sense encaminar les nostres decissions i eleccions cap a lo que realment volem, o, pitjor encara, passar per aquesta vida deixant que siguin els altres els que escolleixin per nosaltres ens garanteix una existència gris i insípida.

Canvia de xip! Aquí tens 5 trucs per encertar les teves decissions grans i petites:  
  1. Analitza si l'elecció que se't planteja t'apropa o t'allunya dels teus valors, del teu ideal de vida. 
  2. Experimenta si et sents bé quan ho esculls o bé si per contra et sents cansat, baix de moral, apagat. 
  3. Adona't si ets tu qui realment tria i, no ho escullis, si tu no ets qui ho vol amb total convenciment.
  4. Valora si la teva elecció es basa o no en la por.
  5. Valora si la teva elecció es basa o no en la mandra o en la procastinació.
Uns exemples: et queixes de la teva figura, però esculls menjar i beure productes que engreixen perquè et fa mandra cuidar-te. Estàs fart/a de la feina, però no fas ni un sol pas per canviar-la perquè tens por de perdre la seguretat que et dóna. T'agradaria relacionar-te amb persones amb uns interessos determinats però no ampliés el teu cercle d'amistats perquè tens por de perdre els teus amics o conéixer noves persones.

Vols canviar i no saps com fer-ho? Nosaltres t'ajudem a través del coaching amb cavalls. Truca'ns al 673 64 90 65 o escriu-nos a info@equanima.cat Apunta't al Programa del canvi!

Cinc sessions de coaching amb cavalls, amb les que descobriràs, clarament, els teus objectius o la teva missió vital, posaràs sota control les teves pors, et desfaràs de les creences limitants que t'acompanyen i dissenyaràs un nou mapa de vida on hi hauran marcats el camí, els recursos i les eines que necessites per conquerir la teva felicitat.