ACTIVITATS ECOTURÍSTIQUES D'ESTIU


Ja ha arribat l'estiu, sí, encara falten uns dies per el solstici, però, la calor i els meteoròlegs ja fa temps que ho anuncien.



Tal dia com avui el Sol surt a les 6:18 hores  i fins a les 21:24 hores no arriba la foscor, gaudim doncs de més de 15 hores de llum i ho hem d'aprofitar. Com? Una manera molt divertida, educativa i saludable es fent ecoturisme. 

L'ecoturisme és una nova manera d'enfocar el turisme i valoritzar la natura. Promou la conservació dels ecosistemes i respecta l'entorn on es desenvolupen les activitats. El turista no només visita un lloc, té una experiència completa a diferents nivells i pren consciència de què cal fer canvis per aprendre a viure en sintonia amb el planeta.


Des d'Equànima, ja sigui per a vosaltres mateixos o per regalar als vostres familiars o amics, us fem les següents propostes ecoturístiques


* Connexió equina: Entra a forma part d'una ramat de cavalls, aprèn com són i com es comuniquen. Mena'ls i raspalla'ls seguint el seu llenguatge, gaudint d'una experiència enriquidora per a cavalls i persones. Duració: 1 hora. Preu: 20 € per persona.

* La meva família i els cavalls: De la mateixa que com a grup familiar vosaltres sou un clan, els cavalls formen també les seves famílies. Aprendreu a comunicar-vos-hi, a conduir-los, a tenir-ne cura i fareu amb ells un exercici de cohesió familiar. Duració: 1:30 hora. Preu: 48 € per família.

* Companyia equina: Integra't una estona amb el ramat estant amb els cavalls al prat, observant-los, fotografiant-los, contemplant-los. Duració: 1 hora. Preu: 10 € per persona.

Totes les activitats es fan peu a terra. Per a més informació i reserves us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de info@equanima.cat o del 673 64 90 65.