FLUEIX

La mecànica dels fluids és una branca de la física que estudia els moviments d'aquesta matèria i les forces que els provoquen. Recordeu un anunci d'automòbils de la marca BMW on apareixia Bruce Lee? Segur que sí, es va fer molt famós. En Bruce Lee ens aconsellava buidar la ment i adaptar-nos al que arriba, igual com fa l'aigua quan la poses dins d'una botella o d'una tetera que s'adapta a la seva forma.

El catedràtic en neuropiscologia Mihaly Cziksentmihalyi ha estudiat la relació que hi ha entre la capacitat de fluir i el grau de felicitat de les persones i ha comprovat que quanta més capacitat de fluir és té més feliç s'és.

Com es flueix?
  1. Tenint objectius clars: Sabent què es vol fer. Cal concentrar la nostra energia psíquica i atenció en plans i objectius de la nostra elecció, que sentim que val la pena realitzar-los.
  2. Tenint capacitat per gestionar-los: Vol dir que les nostres habilitats estiguin en equilibri amb el nostre objectiu. Si no ho estan caldrà preparar-nos amb la voluntat de que ho estiguin.
  3. Rebent feedback: Experimentant quina resposta provoca la nostra acció en els demés.
  4. Interpretant els obstacles com un aprenentatge necessari per assolir el que volem.
Be water my friends!