INCOMPLINT ELS TEUS PROPÒSITS DE CAP D’ANY?

                                                                                                            Jordi Picart
Han passat 15 dies des de que va començar el 2014 i no estàs fent el què et vas prometre que faries? Si això et fa sentir malament i vols canviar-ho, aquí tens uns bàsics del coaching per començar i anar fent camí cap a la teva meta:

1.- Si vas dir que faries més d'una cosa, dos, tres les que siguin i encara no t'hi has posat, escull la que per a tu sigui més important. Una i prou.

2.- Assegurat que l'objectiu que esculls et motivi a tu personalment, no al teu entorn. Tha de fer il·lusió a tu complir-lo.

3.- Quan tinguis clar de què es tracta, agafa un full de paper i respon per escrit aquesta pregunta amb les primeres idees que et vinguin al cap. Què fa que no aconsegueixi el meu propòsit? Quan entenguis el motiu pel qual no aconsegueixes el propòsit et serà més fàcil assolir-lo.

4.- Fet això, escriu tres vies, opcions, fets que t'ajudin a fer realitat el teu objectiu. Seria com contestar la següent pregunta: Què necessito per assolir el meu propòsit?

5.- Fixa’t un termini de temps per arribar a la teva meta.

6.- Redacta el següent enunciat: El meu propòsit per al 2014 és_________, aconseguiré aquest objectiu fent_______________. Enganxa aquest anunci a un lloc per a tu ben visible a diari.

7.- Dissenya un programa i escriu a la teva agenda al final del dia, què has fet o què no has fet per assolir el teu propòsit. Concentra't en el que funciona, en el que fa que el duguis endavant.

  • Si amb tot i això no t'hi veus amb cor, però tens clar que vols canviar o que vols aconseguir alguna fita, et podem ajudar. Com? Fent coaching i acompanyant-te en el procés cap a la consecució del teu objectiu, facilitant-te que trobis les eines per assolir-lo, fes clic i mira els nostres programes 
  • I per a que no tinguis excuses, si en contractes un abans del final d'aquest mes gaudiràs d'un descompte del 30%.

Perquè, com deia el texà Roy Orbison a l'àlbum Mystery Girl, de l’any 1989, nosaltres pensem que: Tot el que vols ho pots aconseguir!