MOU-TE!

 

Hem passat un nevat i fred gener. Ja hem consumit un mes del 2019. Un any que vas començar, potser, amb alguns propòsits al cap. Si els estàs complint, felicitats! Si no te'n surts i realment vols fer-ho, el coaching amb cavalls et pot resultar una bona eina per espolsar-te mandra i excuses i començar una transformació personal que et condueixi a assolir el teu objectiu, a fer el canvi que vols d'una vegada.

Com funciona? Fent 5 sessions de coaching amb cavalls dins del programa El Canvi.

Primera sessió: Descobriràs qui ets i quin és el teu objectiu vital. Comprovaràs si aquest està alineat amb els teus pensaments i les teves emocions. Experimentaràs la llei de la congruència.

Segona Sessió: Emergiran els teus límits i pors. Aprendràs com es gestionen i vencen.

Tercera Sessió: Et faràs fort o forta despertant les teves aptituds i posant-les a funcionar per construir el canvi que desitges.

Quarta Sessió: Elaboraràs un pla d'acció. Un mapa que et conduirà a l'objectiu que vols.

Cinquena Sessió: Aprendràs els trucs per complir el pla, per seguir amb motivació el mapa i comprometre't amb la persona més important de la teva vida. Tu mateix.

Quan Val?: 50 € per sessió. En total 250 €.

On es fa? A Equànima a La Seu d'Urgell.

Com ho faig per demanar més informació o reservar el meu programa: A través d'info@equanima.cat o del telefon 673 64 90 65.

Mou-te,només estàs a un pas d'un gran canvi!