QUI VOL, TROBA TEMPS I, QUI NO VOL, TROBA EXCUSES

El títol de l'entrada és un clàssic: demanem, desitgem, intentem, somniem però, sovint, no acabem mai de fer el que hem de fer per estar o ser com volem, o per tenir allò que somniem.


Què necessitem per evitar aquesta constant i per emprendre acció?
  1. Clarificar exactament que volem.
  2. Determinar si el que volem és un objectiu assolible.
  3. Si ho és, elaborar un pla per aconseguir-lo.
  4. PERSEVERAR fins aconseguir-lo. 
Aplicant aquestes quatre premisses, posant la nostra energia a ser el que volem ser, els resultats arriben. Amb compromís i sintonia vers el nostre anhel tot és possible. 

Ara bé, si alhora d'arremangar-nos i començar aquesta aventura sempre trobem que hi ha alguna altra cosa a fer, ens justifiquem amb que no tenim temps, amb que tenim unes altres obligacions, amb que estem cansats o, amb que no podrem, perquè pensem que no som capaços... Llavors, deixem-nos de mentir a nosaltres mateixos i admetem que busquem excuses, admetem que, pel motiu X que sigui, no volem sortir de la nostra zona de confort. 

És interessant saber que hi ha darrera les excuses. El denominador comú acostuma a ser la por. Moltes persones quan descobreixen a que tenen por es revolten i decideixen fer un canvi, altres es comencen a entendre i això sempre és positiu.

Comencem aquest mes amb una campanya radiofònica dirigida als que han decidit trobar temps per ser i amb la programació dels cursos d'EQUÀNIMA per conèixer millor als cavalls i a nosaltres mateixos.