2015, L'ANY DEL TEU CANVI.

Vençut l'atordiment que provoca la ressaca nadalenca, a la que li queden les hores comptades, és quan assumim realment que encetem un nou any i és quan, de vegades, ens plategem introduir canvis a la nostra vida.

Si estàs en aquest punt però saps que el més provable és que d'aquí un parell de setmanes o menys la teva voluntat t'hagi abandonat i tot quedi en això, un plantejament, tinc una bona notícia: vine a fer coaching amb cavalls i assoliràs el canvi que et proposes.

Aprofita aquesta oferta de cap d'any i compra el Programa del Canvi a meitat de preu.  Per només 125 euros faràs que els teus plantejaments passin d'un estat virtual a un real. 

Gaudiràs d'una experiència única: 5 sessions de coaching assistit amb cavalls, distribuïdes en una hora per setmana, a través de les que descobriràs el teu objectiu vital, sabràs amb quins filtres crees la teva realitat i aprendràs a desfer-te d'aquells que t'obstaculitzen, desenvoluparàs el teu mapa mental i et reprogramaràs cap a la felicitat i cap a l'assoliment dels teus objectius. 

Aprofita aquesta oferta, posa't en contacte amb EQUÀNIMA al 673 64 90 65 o a info@equanima.cat

Que aquest any sigui realment diferent depèn de tu. Depende és una cançó de Jarabe de Palo editada l'any 1998 que ens diu que les coses depenen de la manera com les mirem. Què tal si aprenem a mirar-les de la millor manera possible?