FABRICANT SOMNIS, COMPLINT OBJECTIUS. T'ATREVEIXES A SER FELIÇ?



L'estiu està sent intens a EQUÀNIMA, hem col·laborat, juntament amb Reviure Solanell, en el campament que l'etòloga Lucy Rees ha fet a Solanell, hem canviat d'ubicació i gaudim de la nostra pròpia finca, hem seguit amb les nostres sessions de coaching i hem incorporat un nou membre al ramat, la Làctia. Si anys enrera m'haguessin explicat que tot això es faria realitat no m'ho hauria cregut!

Un dels meus mestres, en Raimon Samsó, ens deia un dia: "no podeu pretendre ser coach si vosaltres no assoliu les vostres fites, doncs, no té cap sentit contractar un nutricionista obès, o un comptable morós, o un estilista deixat, o un sabater amb les sabates foradades, o un coach que no aconsegueixi el que es proposa".

Des de sempre he volgut viure i treballar en un entorn natural al costat de la meva família humana i animal. Vaig començar a aplicar tècniques de coaching a la meva vida i el somni va esdevenir-se realitat. 

Tinc la fortuna de viure i treballar juntament amb l'Albert, especialista en doma natural i podologia equina,  a Borda Jeroni, un espai natural fantàstic ubicat a La Seu d'Urgell on es troba EQUÀNIMA i on viuen també, La Dune, El Thuram, l'Indian, la Làctia, el Ramsés, el Hero, el Nimus, el Mactub i el Torb.

Han passat les vacances i segur que és un bon moment per fer d'una vegada aquells canvis que vols a la teva vida. A EQUÀNIMA estem il·lusionats de poder-te oferir les nostres sessions i programes en un entorn privilegiat, on, igual que ho hem fet nosaltres, tu també descobriràs de quina manera pots fer realitat els teus propòsits.

Treballem perquè les persones visquin felices i perquè aconsegueixin els seus objectius. 

  • Com ho fem? Aplicant el mètode la congruència. 
  • Com funciona? Amb la col·laboració dels nostres cavalls. A través d'un sistema ràpid i fàcil que posa en equilibri el que penses, sents i fas per tal de ser feliç i d'aconseguir allò que desitges.
Si de la mateixa manera com fem nosaltres, vols viure des de la felicitat aconseguint fer realitat els teus somnis, projectes i objectius, apunta't a les nostres sessions o a un dels nostres programes i posa fil a l'agulla. Atreveix-te a ser feliç! 

Com veuràs, clicant a sobre de la paraula programes, tenim el programa joves, el programa canvi i el programa empreses, especialitzats en reprogramar la situació actual en la que et trobis per tal d'orientar-te assertivament cap als teus objectius. Els deu primers inscrits tindran un descompte del 50%. Aprofita-ho ara, truca al 673649065 o escriu a info@equanima.cat.

Som l'empresa de coaching que la gent contracta quan vol ser feliç perquè des de la felicitat tots els objectius són possibles, i sinó que li diguin al Pharrel Williams i a la seva cançó happy.