COACHING AMB CAVALLS: ANY NOU, VIDA NOVA, entrena't per viure la vida que vols.

El dia 21 de desembre a les 10:44 es produirà el solstici d’hivern. Això significa que el Sol arribarà al zènit al migdia sobre el tròpic de Capricorn.

Aquesta posició de l’astre rei comporta que sigui el dia més curt de l’any o la nit més llarga. Els solsticis s’han celebrat per la humanitat des de temps immemorial.

No fa gaire ens sentíem fortament vinculats amb l’astronomia i la natura i seguíem amb devoció els seus ritmes celebrant-los. Tant és així que, els nostres actuals Nadal i Sant Joan no són pas festivitats atzaroses sinó que el cristianisme va escollir-les per la seva proximitat als solsticis i per el poder d’atracció i simbolisme que aquests ens generen.

Els solstici de desembre marca, també, en aquest hemisferi planetari on habitem nosaltres, l’entrada a l’hivern. L’hivern és temps de recolliment, de retrobar-se un mateix, de calma. Tot i ser un espai de tranquil•litat en el que la natura sembla apagar-se durant uns mesos, de manera molt sutil, el dia es comença a fer més llarg.

Aquest binomi entre la calma del fred que adorm la natura i el creixement del dia que la fa estar en estat de vigília, unit a l’adveniment d’un nou any, fa que sigui una època ideal per iniciar de forma relaxada però molt conscientment un procés de canvi personal.

Si afrontes aquest final d’any cansat, insatisfet del que fas, o trist perquè sents que no et dediques al que vols, que no estàs amb qui vols, o, que no ets qui vols ser. ANIMA’T, és el moment ideal per fer coaching amb cavalls i iniciar un gran canvi a la teva vida. És el moment de ser qui vols ser.

Prepara't per fer un gran canvi, entrena't per tenir la vida que vols tenir.

Apunta’t al PROGRAMA DEL CANVI, 5 sessions de coaching amb cavalls, un procés de reneixement i creixement personal que t'empoderaran i et focalitzaran per viure com tu vols.

A través d’aquestes sessions aconseguiràs:

    1) Determinar quina és la teva missió vital.

   2) Desbloquejar els límits i les pors que t’impedeixen ser o fer el que vols.

   3) El•laborar un pla d’acció que et permeti arribar allà on desitges.

    4) Posar en pràctica aquest pla d'acció de forma eficient i efectiva canviant la teva vida.

Fes que aquest any que arriba sigui diferent a la resta, decideix-te a ser tu, decideix-te a ser feliç. 

Per a més informació i reserves escriu-nos a info@equanima.cat o truca’ns al 673 649 065.