COACHING AMB CAVALLS: DE TOT EL QUE PORTES POSAT L'ACTITUD ÉS EL MÉS IMPORTANT

Saps perquè cada vegada que et proposes fer un canvi a la teva vida no te'n surts? 



Segurament a causa de la teva escassa actitud. 

Diu el diccionari que l'actitud és una postura expressiva que es correspon a la disposició de l'ànim. I pel que fa a l'ànim diu que es tracta de la intenció, el coratge, l'esperit de fer una cosa.

Sovint ens diguem a nosaltres mateixos que volem o que necessitem fer un canvi de vida, de feina, de relacions, d'entorn, de manera de fer... Però la realitat és que tot es queda en un pensament, doncs, no hi posem la intenció, ni el coratge, ni l'esperit. 


Tot queda en un pensament per què ens fa por o ens fa mandra assumir la responsabilitat que tenim sobre nosaltres mateixos i sobre la nostra felicitat.


Si posem la intenció en fer un canvi estem orientant la nostra consciència a la seva realització.


Si hi afegim l'altre ingredient, el coratge, significa que ens mantindrem ferms en l'assoliment del nostre objectiu davant les adversitats.


I si mantenim l'esperit com a impuls de la nostra obra, significa que gaudirem de l'ànim i de la força interna necessaris per arribar a fer realitat la nostra voluntat de canvi.


En definitiva, amb una bona actitud, tot és possible! 


Necessites un canvi? Creus que no tens l'actitud necessària per dur-lo a terme? Doncs fes un canvi de xip amb nosaltres. 


Posa't en marxa, ara és el moment: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca'ns al 673 64 90 65, reserva el teu Programa i fes realitat el teu canvi.