La fira i la zona de confort


Ep, que l'abril s'acaba i no he escrit res al blog aquest mes. M'agrada publicar com a mínim un cop al mes per anar deixant constància de les passes del nostre projecte i per incidir en aquells aspectes del coaching que penso que poden ajudar les persones a activar-se.


Estem preparant una conferència que farem el proper dia 25 de maig a les 11 hores a La Seu d'Urgell com a participants a la fira Conciencia't que organitza Deixa La Teva Empremta, i en la que tindrem un stand. Hi esteu tots convidats! El tema de la conferència: Els cavalls, els homes i el coaching. Explicarem de quina manera els cavalls ens ajuden en aquesta tècnica de creixement personal. Què fa que el cavall tingui aquesta capacitat, què fa que els humans hi puguem connectar i com es duu a terme.

Preparar una conferència resulta un repte perquè ens obliga a sortir de la nostra zona de confort. 

I què és això de la zona de confort? Doncs avui un molt bon amic m'ha fet arribar un vídeo realitzat per Haiku Films, promocionat per Inknowation que és genial. Explica què és la zona de confort i perquè cal sortir-ne si volem fer realitat un projecte o fer canvis a la nostra vida, us el deixo aquí sota. Espero que en gaudiu tant com jo! Poseu-ho en pràctica!

La zona de confort (veure el video en Youtube)