Equanima rep la visita de l'IIm. Sr. Albert Batalla i Siscart


El passat divendres 25 de gener, l’Ilm. Sr. Albert Batalla i Siscart, Alcalde de La Seu d’Urgell i diputat del Parlament de Catalunya va visitar EQUÀNIMA. L’Albert volia conèixer la nostra empresa de primera mà. Vam estar comentant com n’és d’important en aquest temps de crisis no deixar-se vèncer pel pessimisme. A l’Alt Urgell estan sorgint diverses iniciatives que, adaptant-se al moment actual, van creant empresa. Al darrera d’aquests projectes hi ha persones que saben veure en la crisis noves oportunitats. Persones que no permeten que el pensament negatiu del fracàs les paralitzi davant del nou repte que cal assolir per madurar i créixer com a societat.

Després de visitar les instal·lacions d’EQUÀNIMA l’Albert em va acompanyar al prat on pasturen el cavalls a les tardes. Vaig explicar-li una mica les característiques de cadascun dels nostres facilitadors equins i li vaig preguntar si li agradaria fer una sessió de coaching amb un d’ells. S’hi va apuntar sense dubtar-ho, es va anar aproximant als cavalls i ben aviat en va escollir un i ens vam dirigir cap a la pista.

Un cop va quedar fixat l’assumpte que volia tractar li vaig demanar que fes un disseny a la pista amb divers material i que identifiqués el cavall amb algun concepte, emoció, principi... Va escollir una virtut. Durant la sessió el comportament del cavall va reflectir la coherència entre el discurs de l’Albert i el que sentia. Pensar, sentir i obrar han d’anar lligats de la mà si aspirem a aconseguir un objectiu. Segons el que va esdevenir, mentre l’Albert feia l’exercici, aconseguirà ben aviat el seu propòsit, n’estic convençuda.

Aquella mateix dia, publicava al facebook:

Aquesta tarda he tingut l'oportunitat de compatir una estona amb una emprenedora de la Seu, la ”Marta Rey Cervós”, que ha posat en marxa una activitat de "coaching" assistit amb cavalls. Una interessant i recomanable iniciativa que neix a casa nostra. Enhorabona Marta per la idea i l'empenta que hi poses! Podeu trobar més informació a “www.equanima.cat” o bé busqueu Equanima al facebook

Vull agrair-li a l’Albert la seva visita, la valentia d’haver-ho provat i els seus ànims i felicitacions.

28/01/13

Marta Rey Cervós