COACHING AMB CAVALLS. M'HE CANSAT DE NO ESTAR BÉ

Una de les preguntes que faig a les persones que venen a fer coaching amb cavalls, quan veig que fa temps que arrosseguen una situació que no volen a la seva vida i que les fa infelices, és: Quant temps fa que viuen així. La resposta és al·lucinant. He escoltat frases com: Fa 5, 10, 20, 30 anys! Dic que és al·lucinant perquè costa de creure com podem viure sense estar bé tant temps.

Costa de creure, però, la veritat és que moltes vegades ens instal·lem en una mena de bucle repetitiu i tancat i, tot i que tenim la sortida just al davant dels nostres nassos, som incapaços de veure-la.

Ens fa tanta por abandonar aquest bucle tediós i corrosiu de l'ànima en el que ens hem apalancat perquè és un lloc conegut i suposadament segur per a nosaltres, ens fa tanta por, que renunciem a buscar la nostra felicitat i així podem passar-nos 30 anys queixant-nos de lo injusta que és la vida però immòbils i consumits.

Quan em trobo amb una situació d'aquesta mena sempre li pregunto al client: T'imagines viure així els propers 10 anys? T'imagines viure així la resta de la teva vida? Vols viure així la resta de la teva vida? La resposta sempre és un contundent: NO, NO, NO!

Llavors, cal assumir que:

Hauràs de canviar. Hauràs de pensar, sentir i fer coses diferents.

Hauràs de deixar enrere persones, situacions i activitats nocives. 

Hauràs d'acabar amb la suposadament segura i tòxica rutina.

Fa por, però la bona notícia és que només estàs a 5 sessions de coaching amb cavalls per fer el primer pas i començar el camí de la distància entre tu i una vida que no vols. 

Les sessions són peu a terra, no es munta a cavall i per tant són aptes per a tothom.

Apunta't al nostre Programa del Canvi 

El moment per començar és ara!