AQUEST NADAL, REGALA EQUÀNIMA

Arriben les festes i moltes vegades ens costa decidir que regalar, però, si tens un amic/ga o un familiar gran, jove o petit, al que li agraden els animals, sorprent-lo amb una experiència que recordarà tota la vida. 


Regala-li l'oportunitat de compartir una estona amb un ramat de cavalls lliures, podrà coneixer-los a fons i experimentar com viuen i que senten. Segur que l'encertaràs de ple!

Pots triar entre:



Connexió equina: Una hora d'estada amb els cavalls, amb un guiatge d'etologia (explicacions sobre el seu comportament i sistemes de comunicació), menant-los i tenint-ne cura, raspallant-los. 20€ per persona.






Companyia equinaUna hora d'estada amb els cavalls, sense guiatge, simplement contemplant-los i estant amb ells, llegint, escoltant música o badant. 10€ per persona.





Cavalls i família: Una hora i mitja d'estada amb els cavalls, amb un guiatge d'etologia (explicacions sobre el seu comportament i sistemes de comunicació), menant-los i tenint-ne cura, i finalitzant amb un exercici de cohesió familiar. 48€ per família.





Coaching assisit amb cavalls: Entrevista amb la coach, contacte amb els cavalls, exercici de coaching assistit amb cavalls i un record Equànima. 50€ per persona. 



Quan hagis escollit l'activitat, per fer efectiva la compra i per resoldre't qualsevol dubte que se't pugui plantejar, contacta amb Equànima, a través del telefon 673 64 90 65 o info@equanima.cat

L'activitat es pot dur a terme des d'ara i durant tot l'any 2017 i està subjecta a les condicions meteorològiques.

A Equànima hi viu un ramat de 6 cavalls en llibertat  i és un privilegi extraordinari observar-los i passar una estona amb ells, com pots veure en aquest vídeo.







1.- La